vestalab / نحوه بسته بندی دستگاه های Stat Fax جهت جلوگیری از آسیب دیدگی در حین حمل و نقل و ارسال به شرکت جهت تعمیر
۴ دقیقه

نحوه بسته بندی دستگاه های Stat Fax جهت جلوگیری از آسیب دیدگی در حین حمل و نقل و ارسال به شرکت جهت تعمیر

آنچه میخوانید ...

در بیمارستان ها و آزمایشگاه ها دستگاه های متنوع، گرانبها و بسیار حیاتی موجود است که نیاز به نگهداری، سرویس و تعمیر دارند و این امر باید توسط افراد متخصص و آموزش دیده انجام گیرد. همانطور که بدون وجود پزشک، بیمارستان هیچ اقدم مثبتی در مداوای بیماران نمیتواند بکند، این تخصص نیز مکمل کار پزشکان در امر تشخیص و تکمیل درمان است.

طبق قوانین اداره تجهیزات پزشکی ایران، اغلب دستگاه های آزمایشگاهی به طور میانگین هر شش ماه یکبار نیاز به سرویس و کالیبراسیون دارند. سرویس و کالیراسیون به موقع سبب طولانی شدن عمر مفید دستگاه شده و از هزینه های تحمیلی آتی می کاهد. بر اساس قانون تصویب شده، این امر می بایست در نمایندگی مجاز محصول مورد نظر انجام پذیرد.

احتمالا شما هم نگران اتفاقات احتمالی موجود در فرآیند سرویس دستگاه خود هستید. این اتفاقات کاملا اجتناب ناپذیر هستند و ممکن است در زمان ارسال دستگاه و یا در حین سرویس به صورت ناخواسته رخ دهد. حذف صد در صدی این خطرات امکان پذیر نیست ولی با آگاهی کافی و رعایت نکات زیر میتوانید احتمال این خطرات را به میزان قابل توجهی کاهش دهید.

نکات مهم در زمان بسته بندی دستگاه

 

  1. حتما تمام اتصالات دستگاه را از بدنه جدا کنید.
    هرگونه کابل، تیوب، پلیت کریر و … را باید قبل از بسته بندی دستگاه از آن جدا کرده و درصورت نیاز به ارسال اتصالات، آنها را به صورت جدا بسته بندی کنید.
  2. در دستگاه های دارای باتل مانند واشر و فتومترها، محلول های دستگاه را خالی کنید.
    حتما تمامی محلول های دستگاه را خارج کرده و باتل های آن را خالی کنید. به خصوص باتل waste که نشت محتویات داخل آن به درون دستگاه باعث بروز مشکلات غیر قابل جبرانی خواهد شد.
  3. دستگاه را با محلول ضدعفونی کننده، تمیز کنید.
  4. توجه داشته باشید که پلیت یا لوازم مصرفی دیگری داخل دستگاه نباشد.
  5. حتی الامکان بدنه دستگاه را با پلاستیک های حباب دار یا یونولیت بسته بندی کنید.
  6. در صورت وجود کارتن اصلی دستگاه، از همان کارتن استفاده کنید و در صورت عدم وجود، از کارتنی استفاده کنید که به لحاظ اندازه، از هر طرف دستگاه حداقل ۱۰ سانتی متر بزرگتر باشد و این فضای اضافی را با ضربه گیر، حبابدار، یوینولیت، ابر و … پر کنید.
  7. متعلقات دستگاه را بسته بندی کنید.
    گاها ایرادات دستگاه شما مربوط به لوازم جانبی آن است، لذا عیب یابی و سرویس متعلقات نیز مورد نیاز است. آنها را با دقت در کارتن قرار دهید، به گونه ای که در مسیر حمل و نقل دچار آسیب و شکستگی نشوند. در دستگاه های الایزا واشر، ارسال باتل ها و تیوب الزامی میباشد. باتل ها را به گونه ای در بسته بندی قرار دهید که فشاری به بدنه آنها وارد نشود.
  8. دستگاه را با روش های حمل و نقل مطمئن ارسال کنید و اطلاعات پستی و یا اطلاعات فرد مسئول را تا زمان اطمینان از تحویل دستگاه نزد خود نگه دارید.
  9. لیست لوازم جانبی دستگاه را که همراه دستگاه ارسال شده است را یادداشت کرده و آن را در جعبه قرار دهید تا در صورت مفقود شدن آن قطعات در حمل و نقل متوجه این موضوع بشویم.
  10. لطفا روی جعبه دستگاه به صورت بزرگ و خوانا هشدار بدهید که دستگاه به شدت آسیب پذیر است.
  11. ترجیحاً شرح مختصری از ایرادات دستگاه را بصورت مکتوب داخل بسته بندی قرار دهید تا در سوابق دستگاه بایگانی شود.
  12. در حین بسته بندی دستگاه های Stat Fax 2100 و Stat Fax 3200 پیچ زیر دستگاه که جهت جلوگیری از آسیب رسیدن به کریر دستگاه حین حمل و نقل در نظر گرفته شده را ببندید.
الایزا ریدر stat fax
Stat Fax

امید است با رعایت نکات فوق و همکاری متقابل با شرکت، رضایتمندی کامل مراکز فراهم شده و همواره پشتیبان شما مشتریان عزیز باشیم. بدیهی است نقطه نظرات شما، راهنمای ما در ارائه هرچه بهتر خدمات است.

وستا تجهیز پارت

نماینده انحصاری StatFax و Chemwell در ایران
ارائه خدمات فروش، پشتیبانی و مشاوره
مدیریت ارتباط با مشتری
ارائه جدیدترین دستگاه های الایزا و بیوشیمی در انواع دستی و اتوماتیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *